Activiteiten
Welk punt heb jij? Kom langs en vertel!

Welk punt heb jij? Kom langs en vertel!

Op dinsdag 13 juni en donderdag 29 juni tussen 19:00 en 20:00 uur zullen vertegenwoordigers van Buurt Bestuurt en Buurtpreventie aanwezig zijn bij Huis Madelief op Bovensim 148 in Hoogvliet. We nodigen bewoners uit om hun inzichten te delen over wat er speelt in hun straat en welke veranderingen er nodig zijn om de buurt te verbeteren. Jouw input is van onschatbare waarde, omdat bewoners als geen ander weten wat er nodig is in hun directe omgeving.

Buurt Bestuurt is specifiek gericht op de wijken Zalmplaat en Meeuwenplaat, waardoor we op straatniveau kunnen opereren. In plaats van te praten over Hoogvliet of Rotterdam in het algemeen, kunnen we ons bij Buurt Bestuurt richten op specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld een ontbrekende prullenbak op de hoek van de straat.

Buurtpreventie sluit hierbij aan, aangezien er veel locaties zijn waar overlast plaatsvindt. De leden van Buurtpreventie willen graag weten waar er nog meer overlast is, zodat we samen met Buurt Bestuurt en de bewoners kunnen kijken naar mogelijke oplossingen om de overlast te verminderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *