Aanmelden bij buurtpreventie

Wil jij ook bijdragen aan een veilige en gezellige buurt? Sluit je dan aan bij ons buurtpreventieteam! Samen kunnen we zorgen voor een betere leefomgeving waarin we elkaar helpen en beschermen.

Buurtpreventie is een initiatief van bewoners, net zoals jij, die zich inzetten voor de veiligheid en leefbaarheid van onze wijken Zalmplaat en Meeuwenplaat in Hoogvliet. We werken samen met de politie en andere instanties om verdachte situaties te signaleren en te voorkomen.

Wat kun je doen als lid van Buurtpreventie? Heel eenvoudig! Je kunt regelmatig een oogje in het zeil houden tijdens je dagelijkse bezigheden. Als je iets verdachts opmerkt, kun je dit melden aan de politie of aan ons team. Dit kan variƫren van verdachte personen of activiteiten tot onveilige situaties in de buurt.

Het mooie van buurtpreventie is dat je het kunt combineren met je dagelijkse routine. Een wandeling met de hond of een boodschap doen kan al een gelegenheid zijn om extra alert te zijn. Jouw ogen en oren maken een groot verschil!

Wil je je aanmelden bij Buurtpreventie Zalmplaat en Meeuwenplaat? Dat kan heel gemakkelijk. Stuur een e-mail naar buurtpreventie@bbzm.nl en geef je naam, adres en contactgegevens door. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Samen kunnen we werken aan een veilige en gezellige buurt. Sluit je aan bij Buurtpreventie Zalmplaat en Meeuwenplaat en maak een verschil!